Email Login
Password
Ny användare
sign up


MEST ÅTERKOMMANDE FRÅGOR OCH SVAR

Hej,

Jag är en nöjd kund hos er nu och skulle vilja har er som automatiskt förval för utlands och Mobilsamtal efter den 11/9. Hur gör jag det. Det verkar inte finnas nån sånt alternativ på webben. /Rune 990826

Tack för att Ni har valt Xtelecom. Inom kort kommer Ni att erhålla bekräftelse på att Ni är anslutna som förvalskund för mobil- och utlandssamtal hos oss.

Hur ofta blir man fakturerad om man ringer för mindre än 400 kr/månad?
Ni kommer att erhålla räkning en gång i månaden om Ni har ringt för minst 150:-

Vad är minutpriset för samtal från Sverige-fast abonnemang till USA?

Se fullstängiga prislista för telefoni i det fasta nätet
http://Xtelecom.com/glbrates.html

Hur lång tid tar det att bli ansluten?
Mellan 1 - 48 timmar efter att vi har godkänt Er anmälan.

Hur ofta kommer räkningen?
Räkningen kommer varje månad. Era uppringda samtal specifieras utförligt på fakturan. Av fakturan framgår uppgifterna om datum, vilka telefonnummer som Ni har ringt, samtalslängd, kostnad för varje samtal och förbrukningsumman.

Är det möjligt att betala via faktura  eller är det bara kreditkort som gäller?
Ni kan välja att betala fakturorna via postgiro eller Bankgiro.


CALLBACKFRÅGOR

Kan man ringa med CallBack inom Sverige?
Callbacktelefoni är billig först och främst när Ni ringer från mobil- till mobiltelefon inom Sverige och till utlandet. Inom Sverige debiteras samtal från mobil- till fasta telefoner och vice versa med $0,16 /minut vilket motsvarar ca. kr. 1,38 /minut.


Drabbas vi av några extra kostnader hos vår nuvarande operatör Telia när vi ringer med ert system?..
Ingen annan teleoperatör debiterar samtalet när Ni ringer med oss. Ni ringer till en dator i USA, ingen svarar och  Ni lägger sedan på luren. Datorn ringer tillbaka och levererar klar signal inom 3 sekunder. Nu är det klart att börja ringa vart Ni vill. I och med att Ni inte blev uppkopplade debiterar ingen annan teleoperatör detta samtal --Ni blev uppringda!


...Hur är det med säkerheten mot obehörig användning dvs om någon utomstående lyckas forcera systemet och använder vår anslutning?
Koderna är inte hemliga! Varje telefon får en egen 'access code'. Skulle någon annan använda Er kod kommer ringsignalen (klarlinje) på Er telefon. Eftersom den utomstående inte kan nå Er telefon i bostaden eller Er mobiltelefon kan han ej heller använda Er kod.

Berätta hur samtalen praktiskt går till.
Ni kommer att få en kod (ett vanligt amerikanskt tel nr.) som Ni lagrar i Er telefons snabbminne. t.ex. +1-212-222-3333. Detta kallar vi för Er access code:  Det är med denna access code som Ni kan ringa till utlandet billigare. Fullständiga instruktioner följer med ert välkomstbrev.


GLÖM INTE!
För att erhålla information om nya tjänster och eventuella prisändringar vänligen anmäl din e-postadress till vår 'mailing list'. Vi kommer regelbundet att hålla dig informerad via vårt e-blad. Prenumerera på listan nu


Juni 1999

© 1996-2006 Xtelecom Inc. Ltd.